Ladurée öppnar i Stockholm!

Här kommer en glad nyhet! Franska Ladurée ska äntligen öppna upp en butik i Norden. Och inte var som helst i Norden, utan i Stockholm! Just nu söker de personal till butiken och om du är sugen på att söka kan du läsa mer här och här. Skynda, för snart går ansökningstiden ut!

Ladurée kommer att öppna upp nu under våren, men de vet inte var ännu eftersom de fortfarande letar på en bra lokal i centrala Stockholm. Om de öppnar ett café eller endast en butik har de inte beslutat om ännu. Allt beror på vad de hittar för lokal eftersom de vill återskapa den fina Ladurée-atmosfären.

Själv har jag ännu inte smakat just Ladurées kända macarons, så jag ser verkligen fram emot att besöka butiken i Stockholm när den öppnas. Macarons har ju blivit väldigt populärt de senaste åren, framför allt bland oss bloggare. Så det ska bli kul att se what the fuss is all about, haha!

För er som undrar så är macarons små runda kakor gjorda på äggvitor, mald mandel, florsocker och socker. De har en marängliknande konsistens och fyllningen emellan kaklagren består av smörkräm. Macarons finns i en massa olika smaker och härliga färger.

5 reaktioner till “Ladurée öppnar i Stockholm!

  1. Smakade för någon vecka sedan när vi var på Harrods. Jäääättegoda! Å andra sidan vet jag inte om de skiljer sig å markan fr andra macarons. Åt ju massa macarons som liten, så jag är mest förbryllad över hypen. :o)Puss och kramEli

  2. Kul! Är inte så förtjust i Macarons alls men dem har snyggt koncept & man känner igen deras logga,boxarna & dem lyxiga bakverken 🙂 Går det bra om jag snor nyheten 😉 & bloggar om det i min blogg???

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s