Detta måste alla som älskar Vampire Diaries se!

Nu ska jag tipsa om en riktigt rolig video enligt mig. Detta är till alla er som älskar The Vampire Diaries.


Det är två riktigt ambitiösa systrar, Hilly och Hannah*, som ligger bakom denna välgjorda film. Om ni har följt The Vampire Diaries så kommer ni att känna igen varje scen i den här filmen som är en parodi. Mina favoritscener är när ”Katherine” äter en massa olika frukter hela tiden, bara för att hon i den riktiga serien smaskar på en jordgubbe under maskeraden (klicka här för att se). Gillar även när hon upptäcker att hon är instängd i ”the tumb” (graven), hahaha!! Killarna spelar också bra, ”Damian” rycker mycket på ögonbrynen och ”Steven” kavlar upp ärmarna. Älskar när ”Damian” håller upp en skylt med 10 poäng och ”Steven” skakar på huvudet, hahaha, snacka om att de verkligen har fångat deras karaktärer. (I TVD heter karaktärerna Damon och Stefan.) Videon är riktigt välgjord och innehåller den otroligt passande låten Teeth av Lady Gaga. Det låter ju faktiskt lite som Katherines skrovliga röst…

*Tjejernas produktionsbolag heter The Hillywood Show och de har gjort det till ”sin grej” att göra parodier på kända filmer och serier. Utöver The Vampire Diaries har de även gjort parodier på den sista filmen om Harry Potter, Twilight, New Moon, Eclipse och deras allra senaste parodi som släpptes den 1 februari; Breaking Dawn part 1. Utöver dessa videos har de även publicerat en massa ”behind the scenes-filmer”, men de får ni kolla upp själva om ni är intresserade.

Bilder ur avsnitt 7, säsong 2 då det är maskerad i The Vampire Diaries. Klicka här för att se ett litet klipp ur det avsnittet.

2 reaktioner till “Detta måste alla som älskar Vampire Diaries se!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s