Skinnbyxor med kedjor

När jag var i Jönköping i julas, visade min lillasyster upp sina nya skinnbyxor från Zara med kedjedetaljer. Snyggelisnygga! Ville också ha ett par, men eftersom Zara inte finns här i Örebro så köpte jag liknande från Gina Tricot. Dessa har kedjedetaljer på utsidan av benet, till skillnad från Zaras som har på insidan. Sorry sis, men jag tycker faktiskt att dessa är snyggare, haha. Dagen efter att jag köpte mina så åkte vi till Stockholm för lite shopping som ni kanske minns. Såg syrrans inne hos Zara och de var i princip likadana. Dessa här ovan kommer alltså från Gina Tricot och kostar 599 SEK.

11 reaktioner till “Skinnbyxor med kedjor

  1. MM: Haha, jo jag vet, jag brukar faktiskt beställa. Men det är svårt att beställa från nätet när man ska prova sig fram bland storlekar. Det blev enklare så här. De ser i princip likadana ut med undantag av kedjorna, vilket jag faktiskt tycker GT har snyggare =)

  2. Dem är riktigt snygga men när jag provade dem inne på Gina tricot satt dem jätte fullt på mig 😦 Är också ute efter skinnbyxor med dragkedja men inte hittat några som sitter bra på. puss o kram

  3. Hej ! 🙂 Tänkte bara kolla om du kommer komma på bloggfesten vi ska ha och skickat dig en inbjudan till 🙂 Sista OSA datumet är idag men har inte hört något ännu så du inte glömt och vill komma tänkte jag 🙂 Har dom där byxorna med silver dragkedjor och de är helt klart mina favoriter just nu ;D

  4. Dessie: Tack snälla fina du för inbjudan till bloggfesten! Blev jätteglad när jag fick den. Önskar verkligen att jag kunde närvara men är upptagen den dagen. Jag är övertygad om att det kommer bli riktigt lyckat och att ni kommer ha grymt roligt! Tack ännu en gång för inbjudan! Kramar!

  5. Hej! Hur mäts storlekarna i dem? I S, M osv eller 27, 28? Och vad har du för storlek på dem? Och vad har du för storlek i vanliga fall? :)svara gärna på min blogg 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s