Green tea candy

Tänkte tipsa er om världens godaste gröna te. Jag har alltid gillat vanligt, svart te och har egentligen haft lite svårt för grönt te som till och med låter äckligt mindre gott. Men för några år sedan smakade jag på ett grönt te i lösvikt med citrussmak från Lipton. Wow, snacka om att jag blev frälst. Det smakade verkligen som godis, yum! För några veckor sedan upptäckte jag att Lipton nu även säljer detta gröna te som påsar.

Eftersom grönt te är hälsosamt och bra för kroppen, kan jag varmt rekommendera detta te om ni, liksom mig, har svårt för grönt te i vanliga fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s