Jag vill ha en rosa kavaj

1, H&M. 2, Gina Tricot. 3, H&M. 4, H&M.

Jag vill ha en rosa kavaj! Se på bilderna så snyggt det är! Lyckades hitta fyra stycken på nätet som jag tyckte var snygga och som jag ska kika närmare på på stan! Alla fyra var snygga men nr 3 och 4 stod ut lite mer.

Vad tycker du, är det snyggt med rosa kavaj?

5 reaktioner till “Jag vill ha en rosa kavaj

  1. ja är oxå ute efter en! Hojta till när du hittar en fin 😀 Nr 3 är dock finast ( på bild iaf). Zara hade en riktigt fin i linne-material förra året på deras rea. Ångrar att jag inte köpte den då 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s