Maria gillar: Guldkornigt nagellack

My God, vad snyggt det här var! Jag har satt ihop ett eget kollage med bilder från Emmas blogg. Blev helt kär i det här lacket. Riktigt snyggt att köra en svart bas och sedan detta över. Ska hålla utkik efter ett i silver också!

6 reaktioner till “Maria gillar: Guldkornigt nagellack

  1. Ja, de där lacken med glitter från China Glaze är ursnygga, jag har ett i rött och ett i "kakigrönt". Tycker dom blir finast med en täckande färg under eftersom de inte har så jättemycket pigment i sig själva. Enda nackdelen är att de är så jobbiga att få bort, men man får stå ut 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s