The Oscars 2012

The Oscars, The Academy Awards, eller som vi säger på svenska, Oscarsgalan. Var det någon av er som såg den igår? Jag brukar följa de kända galorna men igår orkade jag verkligen inte sitta uppe. Tog reda på vinnarna och spanade in alla klänningar nu i efterhand. Har sammanställt de flesta av dem i mina kollage här nere så att ni också kan ta del av dem. Betygsatte även dem utefter min egen smak. Den solklara favoriten var definitivt Milla Jovovich! Wow, älskar hennes klänning som kommer från libanesiske designern Elie Saab. En annan favorit var Angelina Jolie, supersnygg klänning! Lite roligt att den påminde väldigt mycket om den Jennifer Aniston bar för två år sedan på The Golden Globes. Tycker ni inte?
Anyway, vad tycker ni om årets klänningar?


Lika klänningar? Vad tycker ni?

3 reaktioner till “The Oscars 2012

  1. Hej Maria!Skulle du kunne tipsa mig om en hemsida där man kan beställa festklänningar..har nämnligen en kusin som ska gifta på sommaren och jag vill gärna ha en fin festlig klänning =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s