Maria gör om

Här kommer ännu ett tjuvkik på mitt lilla hemmaprojekt! Nu ser man ju faktiskt ganska tydligt vad det är jag gjort, även om jag medvetet har valt att publicera en bild med suddig bakgrund. Ville bara visa er en helhetsbild så länge. Är så himla nöjd! Ska snart visa er tydligare bilder och hur jag gick till väga.

13 reaktioner till “Maria gör om

  1. Maria….Den är juuu sååå himlans snygg!!! Måste bara hitta nya gardiner till mitt vardagsrum..funderar på sammetsliknanade i silver..vad tycker du? Gå in under Inredning hos mig så ser du hur det ser ut i mitt vardagsrum nu…

  2. Tindra: Åh vad fint! Kikade och såg att du hade lampan med "två våningar", min har bara en eller vad man ska kalla det för 🙂 Såg att du hade fin kuddar, är de ljusa ränderna i silver? Jag hade försökte att köra i samma färg som dem för att snappa upp lite av de färger som redan finns i rummet. Lycka till! kRAM

  3. Åh så fint! Jag har kollat efter den spegeln på Ikeas hemsida men hittar den bara i svart. Köpte du din i svart och måla om den? Vill sååå gärna ha den i silver :))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s