Nya kontakter

Ni läsare som har följt mig sedan starten vet redan att jag är ett stort fan av Sophie Kinsella. Jag älskar hennes böcker och har bloggat om dem många gånger. Jag tror faktiskt att jag äger alla hennes böcker; En shopaholics bekännelser, En shopaholic i New York, En shopaholic säger ja, En shopaholic får en syster, En shopaholic i väntans tider, En mini-shopaholic i mammas fotspår, Mina hemligheter (favorit!), Karriär och köksbesvär, Mitt nya jag och Flickan från tjugotalet.

För några veckor sedan släppte hon en ny bok på engelska, men inte förrän i juni kommer den att släppas här i Sverige. Originaltiteln heter I´ve got your number men på svenska heter den Nya kontakter. Can’t wait!!!

Har ni läst någon av Sophie Kinsellas böcker?

NYA KONTAKTER. Ibland är ett samtal allt som krävs … En förlorad smaragdring, en hittad mobiltelefon och ett löfte som inte får brytas – Detta blir upptakten till en hejdlös komedi om vad som kan hända om ens mobiltelefon hamnar i fel händer. Poppy Wyatt befinner sig på ett hotell i London och har sin möhippa när brandlarmet går. Hotellet måste utrymmas och i kaoset som sedan råder upptäcker Poppy att hennes förlovningsring är borta! Det är en vacker, antik smaragdring som har gått i hennes fästmans släkt i generationer. Dessutom blir hennes mobiltelefon stulen och i och med det finns det inte längre något sätt för hotellet att kontakta Poppy om de skulle hitta ringen. Desperat vandrar Poppy runt i hotellobbyn då hon ser en mobiltelefon som ligger slängd i en soptunna. En ny telefon och ett nytt nummer att ge till personalen – perfekt! Det finns dock ett problem – telefonens ägare, affärsmannen Sam Roxton. Som i tid och otid ringer Poppy och ber henne lämna tillbaka telefonen. Aldrig att Poppy tänker ge upp den här möjligheten och de gör en deal: Poppy får behålla telefonen under en vecka mot att hon lovar att vidarebefordra alla Sams meddelanden och mejl. Problemet är bara att Poppy inte kan låta bli att lägga sig i både Sams jobb och hans privatliv …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s