Tiger

Mina nya jeans från Tiger! LÖVE THEM! Har varit riktigt sugen på att köpa ett par mörkblå jeans ett tag och när jag såg dessa i butik kunde jag inte låta bli! De har verkligen den perfekta blå färgen. Gillar även de fina sömmarna i guld som blir en snygg kontrast mot det blå.

Yaaaay! :-)

5 reaktioner till “Tiger

  1. Hej Maria 🙂 Skulle du kunna tänka dig visa hur man kan bära läder/skinnbyxorna du köpte från Gina tricot ? Gärna både casual och dressy.. Om du förstår vad jag menar 😉 Tack för en jättebra blogg. Ha en fortsatt fin vecka. Kram

  2. Dessa köpte jag på Vingåkers outlet för 4 månader sen. Är super nöjd med färgen och hur dom sitter. Hoppas du blir lika nöjd. Dock töjer dom sig en del och blir mjuka i tyget. Men ändå super snygga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s