Bilder från dopet

Minns ni att jag var på dop förra helgen? Det var min väninnas son Matteus som döptes och här nedan ser ni lite bilder från kvällen. Kass kvalité, jag vet, men de är tagna med min iPhone. Vi hade en riktigt trevlig kväll och allt var verkligen jättefint. Lokalen var smyckad med massa ballonger och blå strålkastare längs väggarna. Älskade den mumsiga tårtan med päron och chocolate chips, hur gott som helst! Själv körde jag på sött & salt vad gäller outfit. Jag bar en söt beigefärgade klänning i chiffong och broderade detaljer, ihop med klackar och accessoarer som ni ser här nedan. Körde även på sotade ögon och svart nagellack för att tona ner ”det söta” i klänningen.

8 reaktioner till “Bilder från dopet

  1. Så fina!! =)Gillar idén med ljus som gåvor, det är användbart och folk slänger inte bort det bara efter några veckor =)

  2. De svarta pumpsen du visade i bild tillsammans med handväskan, är de köpta från Zara eller? Vad kostade dom och i vilken butik?Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s