Schlager och Twitter

Hej bloggläsare!! Hur har ni det? Sorry för att bloggen har stått stilla de senaste dagarna, men jag har haft så mycket att göra. Har haft en massa jobb som tagit lång tid. Och när jag sitter och arbetar länge framför datorn så tappar jag suget till att blogga.

Men melodifestivalen såg jag i alla fall! Såg ni den? Jag har bara sett den första delfinalen där Loreen var med och tävlade och har hoppats på att hon skulle ta hem hela tävlingen. Kul att hon gjorde det! För omväxlings skull så tror jag faktiskt att Sverige har en stor chans att vinna hela skiten.

Ni vet väl om att jag har Twitter förresten? Står det stilla här på bloggen så vet ni att ni alltid hittar mig på Twitter. Där bjuder jag bl.a. på sneak peeks (bilder) ur min vardag och en massa annat onödigt.

3 reaktioner till “Schlager och Twitter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s