Gwyneth Paltrow visar upp våren hos Lindex

Här kommer en glad nyhet! Lindex fortsätter att anlita Hollywood-profiler för deras kollektioner. I höstas var det Reese Witherspoon, i vår är det Gwyneth Paltrow som är deras ansikte utåt. Vårkampanjen har döpts till Gwyneth Paltrow in Modern Preppy och kollektionen som heter Holly & Whyte kan du tjuvkika på HÄR. Den 21 mars 2012 säljs kollektionen online och i alla Lindex-butiker. Kika även på videoklippet med henne längre ner i inlägget.

Jag tycker att det är kul att de väljer skådisar istället för modeller, blir så mycket mer personligt då. Den senaste tiden har Lindex verkligen överraskat när det kommer till deras sortiment. Jag har redan hittat flera fina plagg som jag ska spana in när kollektionen kommer ut i butik. Är bl.a. nyfiken på kavajen här nedan och den stickade tröjan.


En reaktion till “Gwyneth Paltrow visar upp våren hos Lindex

  1. Mycket fräscht och fint! Gwyneth är verkligen vacker, bra val av Lindex! Jag gillar det orange inslaget och tycker bäst om chinosen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s