H&M Exclusive Conscious Collection 2012

Då var det dags igen! Den 12 april är det dags för Exclusive Conscious Collection, som skiljer sig från den vanliga Conscious Collection eftersom denna ska vara mer exklusiv, oOoOoOoo haha. Nej, skämt åsido. Nedan kan ni se några av plaggen och jag gillar verkligen vad jag ser! Plaggen kommer att säljas i utvalda butiker. Hittar ni något ni gillar?

En reaktion till “H&M Exclusive Conscious Collection 2012

  1. Vet du vAd den gröna klänningen med öppen rygg kostar, och kommer dessa lanseras i alla hm butiker? Var god svara i ett inlägg och inte på kommentar då det är jobbigt att behöva gå bak helatiden osv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s