Så här får du snyggt sotade ögon

Halluuu!
Missed me? Har inte haft tid över till att blogga pga massa jobb. Hittade den här bilden i en mapp på datorn och tänkte att jag skulle dela med mig av den. Vet att många av er uppskattar den här typen av bilder som tydligt visar hur man ska göra för att sminka ögonen. Den senaste tiden har jag börjat köra på sotade ögon allt mer, tycker det är sjukt snyggt! Mitt bästa tips är att använda bra penslar, jag har en precis likadan som på bilderna längst upp, ni hittar den här. Den sotar såååå bra!

En reaktion till “Så här får du snyggt sotade ögon

  1. Jag köpte mina borstar därifrån och kan bara hålla med. Fick dem hemskickade med gratis frakt. Älskar mina Mary Kay borstar!!! Bra inspirationsbilder!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s