Läsarfråga: Gröna klänningen med öppen rygg

Fråga: Vet du vad den gröna klänningen med öppen rygg kostar, och kommer dessa lanseras i alla hm butiker? Var god svara i ett inlägg och inte på kommentar då det är jobbigt att behöva gå bak hela tiden osv.

Hej du! Klänningen som tillhör H&Ms senaste Exclusive Conscious Collection kostar 699 kr och kommer att säljas i 100 utvalda butiker runt om i världen den 12 april. Några utvalda plagg kommer även att säljas på nätet, vilka plagg det är har H&M inte berättat. De har inte heller gått ut med vilka butiker det är, men jag tar för givet att det är samma som när Marni-kollektionen släpptes, för de släpptes också i 100 utvalda butiker i världen. Håll utkik i H&M på Hamngatan och på Drottninggatan om du bor i Stockholm.

En reaktion till “Läsarfråga: Gröna klänningen med öppen rygg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s