Snyggt från Indiska

Jag tycker om Indiska som inredningsbutik! Ibland kan man hitta riktiga guldkorn där inne. Blev helt kär i den hjärtformade måttsatsen som ni ser här ovan. 99 spänn! En sån ska jag ha i mitt kök! :-) Hittade även lite annat smått som jag tyckte var snyggt, framför allt kuddarna! Jag har faktiskt ganska många kuddar som jag köpt från Indiska. Och då är det typ kuddar som verkligen inte ser ut att komma därifrån haha! Annars är de grymma på porslin, brukar alltid hitta massa fnt där. Enda negativa är att de inte går att maskindiska (hahahahahahaha mask-indiska), men det förstår man med tanke på alla fina (och handmålade) detaljer.

6 reaktioner till “Snyggt från Indiska

  1. håller med de har otroligt fina inredningsprylar. Måttsatsen vill jag också ha, supersöta och kuddarna de skulle passa in perfekt i mitt vardagsrum =) Ska kika på dem nästa gång jag är ute på en shoppingtur.Trevlig helg söta!

  2. Hahaha mask-indiska! Mer än vad man tror går att maskindiska 🙂 Jag jobbar på Indiska så nästan allt jag äger kommer från Indiska hahaha! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s