Tips: Exklusiv rea till 70 %

Fyndade detta armband från SNÖ of Sweden idag för 89 kr. Har redan matchande örhängen.

Jag tänkte tipsa er om Campadre. Några av er kanske redan känner till denna webbshop, men ni som inte gör det kan ju läsa vidare. Jag har varit medlem där sedan de startade sin sajt för några år sedan och deras koncept går ut på att erbjuda exklusiva erbjudanden (man måste vara medlem) till riktigt bra priser. Så här skriver de själva på sin sida:

Som medlem hos Campadre har du direkt tillgång till exklusiva kampanjer – Mode, heminredning, sport, resor och mycket, mycket annat. Det bästa med Campadre är att vi erbjuder upp till 70% rabatt på ordinarie försäljningspriser! Skynda dig att bli medlem, det är kostnadsfritt men antalet medlemmar är begränsat!

Jag har fyndat hos dem många gånger. Några av deras nuvarande/kommande kampanjer är SNÖ of Sweden, Kosta Boda, Himla Bath, Himla Bed, Sheer Cover, Humanity, Orrefors, Gripsholm och Dyrberg/Kern. De får in riktigt dyra och exklusiva märken ibland och rabatten är upp till 70 %. Minns också att de hade skitsnygga väskor från Louis Vuitton för något halvår sedan för typ 2 000 kr!! Galet! Ni kan ju tänka er att de sålde som smör! Skynda in och fynda! Klicka här för att ansöka om medlemskap.

En reaktion till “Tips: Exklusiv rea till 70 %

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s