Detta beställde jag från Marni at H&M

Tack, tack, tack för alla era gratulationer både här på bloggen och på FB! Vad snälla ni är! Vi är verkligen jättetacksamma och glada över att vi har fått tag på den här bostaden. Vill flytta in nu, nu, nu! :-)

Jag fick en fråga om att visa upp vad jag fick tag på ur Marnis gästkollektion för H&M. Jag fick faktiskt tag på rätt så mycket, eller rättare sagt allt som jag var nyfiken på. Jag hade höga förväntningar på halsbanden men de var verkligen en besvikelse. Klumpiga och otroligt plastiga. Kändes lite för billigt för att vara dyr design… Mycket snyggare på bild än i verkligheten tyvärr. Istället överraskades jag av att jag verkligen ÄLSKADE toppen som ni ser på bilden här nedan. Sååå snygg i verkligheten! Dock var den på tok för stor! Blev faktiskt förvånad över att alla plagg i kollektionen var superstora. Jag som var så glad över att få tag på den blå klänningen, men den var så stor att det såg ut som en en säck på! Hade jag vetat så hade jag beställt två storlekar mindre från första början. Nää, tummen ner för den här kollektionen. Skickade tillbaka allt. :-) Suck.

6 reaktioner till “Detta beställde jag från Marni at H&M

  1. Jag undrar varifrån eller vilket märke som dina glas-skålar har? De där som du visat upp tidigare med bla suryoyo-nötter (haha!) och jordgubbar i. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s