Mot Bästköping!

Hallå där! Har ni helg nu? Jag jobbade halvdag idag och nu sitter jag på tåget mot världens bästa Jönköping. Passar på att besöka familjen nu när det är så många röda dagar. En av mina bästa vänner trolovar sig dessutom till helgen så jag ska iväg och fira henne också. En annan av mina närmsta vänner har just fått barn så jag hoppas att jag hinner besöka även henne!

Köpte med mig dessa mumsiga sallader innan jag steg på tåget. Jag skojar inte när jag säger att de verkligen är världens godaste. Ingredienserna får man plocka ihop själv och sedan betalar man genom att väga salladen. Hur smart är inte det då? Det blev en kycklingsallad till mig och en med räkor till mannen.

Jag gillar faktiskt att åka tåg. Har redan hunnit kolla på några avsnitt för att fördriva tiden. Har ni sett senaste Ringer (senaste i USA)? Jäklar vad spännande!!!! Catherine är ju heeeelt galen! Nu ska jag kolla på senaste GCB, vi hörs!

6 reaktioner till “Mot Bästköping!

  1. Gott det såg ut med era sallader. Nice att man själv kan plocka ihop sin sallad, på så sätt blir den godare =)Får man fråga vad du jobbar med förresten? *Nyfiken*

  2. Åkte på en tjänsteresa med tåg till Växjö för ett par veckor sen och trodde att det skulle bli riktigt mysigt och avkopplande – men jag har inte åkt X2000 förut, åker alltid bil annars, och jag blev ÅKSJUK! Så tråkigt, fick försöka slappna av och blunda för att det skulle släppa, att läsa var inte att tänka på. Tur att själva målet var så trevligt så det var värt resan 🙂

  3. Jag sitter faktiskt också på ett tåg och äter just nu, jättegod smögås från starbucks för de har dem tydligen i Gbg (!) men jag är så rastlös står still i Örebro just nu vill bara komma heeeeeem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s