Draperad långklänning

Den här finfina klänning finns nu att klicka hem från H&Ms webbutik. Tänkte att jag skulle tipsa alla er som är på jakt efter klänningar för bröllop och andra lite större tillställningar. Visst är den fin? Och den kostar bara 499 kr!!!

Nu har ju jag redan köpt en klänning till min kusins bröllop (som är i slutet av april), men annars hade jag kunnat tänka mig att köpa den vänstra.

Psst! Ange koden 9767 i kassan så får du 20 % rabatt på hela köpet! Bra va? ;-)

8 reaktioner till “Draperad långklänning

  1. Hej Maria! Skulle du kunna berätta lite om din utbildning och vilken inriktning du gick 🙂 det är nämligen så att jag läser första året på MKV och jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska läsa organisationskommunikation eller PR. Jag brinner för mode och kläder precis som du och undrar därför vad du gick och vad du tycker om utbildningen och på vilket sätt kom du in i modebranschen? Vore tacksam för svar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s