Jag ska bli bättre!

Anonym sa: Du köper så mycket fint men har aldrig outiftsbilder! Något du har funderat över om du skulle göra det? Fin blogg!

Jag har fått flera önskemål om att visa upp vad jag har på mig. Jag är verkligen skitdålig på det eftersom det är svårt att fota sig själv. Jag gillar ju att stå bakom kameran och fånga fina foton med min systemkamera. Det går ju inte att stå bakom och framför kameran samtidigt! Därför blir de flesta outfitbilderna aldrig av. Jag ger upp för lätt. Har testat att fota på auto med några sekunders fördröjning, men det blir ju aldrig bra fokus på de bilderna. Så framöver ska jag bli bättre på att be andra om hjälp med att knäppa några bilder. Som jag gjorde igår. Taddaaah två outfitbilder at your service, tagna med min iPhones kassa kamera. Men bättre än ingenting, visst?

Ps! Hahahaha det ser ut som att jag har en boll på huvudet på den första bilden! :-H

23 reaktioner till “Jag ska bli bättre!

  1. Vacker som alltid! :-*Vet du vad jag tyckte var lite lustigt…att lampan har hamnat preeeeciiiiiis ovanför ditt huvud på första bilden. Trodde jag såg fel först…haha…Men gumsan…vad hände med luggen? Eller var det 1:a april skämt? Vad har jag missat? *Förvirrad* :oSHahaha…Puss på dig!Eli

  2. Eli: Tack detsamma! Hahahaha, ja jag märkte det också så fort jag publicerade inlägget! Skrattade rakt ut! 😀 Mohaha, det var ett skämt som jag glömde bort, haha duktigt va? Berättar mer sen! Puss & kram!

  3. Ååååh, vad du är fin, söt och vacker =) mashAllah. Den finaste syrianen jag någonsin har sett./Samma irakiska tjej som beundrade din svenska för inte så länge sedan.

  4. Anonym: Åh, jag vet, förlåt att jag inte har svarat! Det händer att jag missar det ibland. Bra att du påminde mig 🙂 Jag arbetar som projektledare där jag är ansvarig för att projekt sätts i bruk, från idé till färdig produkt. Jag jobbar med allt från grafisk design till copywriting. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s