Smycken hos H&M under april

1 armband = 59,50 kr. 2 ring = 49,50 kr. 3 halsband = 99 kr. 4 halsband = 99 kr.

Åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååh (5-sekunders-långt-åh) vad fina smycken H&M kommer att få in! Dessa fyra ska landa under april månad och eftersom det bara är två veckor kvar av månaden så litar jag på att de snart dyker upp! Jag vill ha allt i kollaget här ovan. Jag är helt kär i det stora turkosa halsbandet med lite bling. Turkos och guld är så himla snyggt att bära under sommaren när man är brun. Måste få tag på dessa smycken så hojta till om ni skulle se något av detta i butik.

8 reaktioner till “Smycken hos H&M under april

  1. Jag instämmer med åååååå i 5 sekunder till! Turkos är sååå snyggt på sommaren och även inredning och balkong/altan – medelhavskänsla… PS. Jag gjorde ett kollage i min blogg med bara turkos för ett tag sen.

  2. åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ja dör va snygga! Blev en lite längre " Åhh " än din vaa? ;)Allt på kollaget är snyggt! Gillar dock mest halsband 3 & 4! Love.

  3. Sandra: Hej! Det har inte dykt upp på webben ännu (om det ens gör det?) och jag har inte heller sett det i butik, eller någon på stan/i min vänskapskrets bära det för den delen. Så jag antar att det inte kommit ut än. Vill också få tag på det så om jag gör det, lovar jag att säga till här på bloggen. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s