Rosa jeans


God morgon vänner! 
Jag har glömt att visa upp mina rosa jeans som jag köpte för någon månad sedan. Färgade byxor kan vara lite svårburet, men jag brukar tänka att man kan matcha dem med en nedtonad överdel med detaljer i liknande färger som byxorna. Exempelvis en svart blus med mönsterdetaljer i rosa. Men det är bara hur jag tänker, finns ju inga regler egentligen. ;-)

Nu ska vi åka iväg på en spontant road trip ihop med vänner! Hörs sen!

7 reaktioner till “Rosa jeans

  1. Hej och tack så mycket för din kommentar och för tipset. Kommer givetvis inte tveka att fråga dig igen om jag undrar över något. Kram söta du!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s