AztekNi som följer mig på Instagram vet redan att jag fick tag på den aztek-mönstrade kjolen som ingick i H&Ms ”Fashion Against Aids”-kollektion. Börjar tycka om mönstrade plagg allt mer och mer faktiskt. Det hela började för många månader sedan när Anna bloggade om de snygga shortsen (översta bilden) från Sass & Bide. Blev heeelt kär i dem och försökte klicka hem ett par utan någon som helst framgång. De är slutsålda överallt. Blev därför extra glad över denna kjol från H&M som  går att matcha hur snyggt som helst!

Sen föll jag även för de snygga shamballa-armbanden som ni kan se på första bilden. Har också ett par stycken som jag tänkte visa upp sen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s