Shamballa-armband

Ni vet shamballa-armbanden som jag talade om igår? Här ser ni en bild på mina två. Älskar dem och försöker använda dem så ofta det går. De har ju blivit sjuuuukt populära den senaste tiden. Har sett hur många butiker som helst som säljer dem. De finns i alla möjliga färger och material så det är bara att välja och vraka. Men vill man få tag på riktigt snygga shamballa-armband ska man kika in hos Mellose som säljer riiiktigt fina varianter! Tycker personligen att man ska bära flera stycken bredvid varandra som på inspirationsbilderna längst ned, hur snyggt som helst!

5 reaktioner till “Shamballa-armband

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s