Jag fyller år idag!

Hej allihopa! Idag fyller jag 26 år och det känns hur bra som helst. Befinner mig som sagt i Jönköping och vi smygfirade redan igår med god mat och gott sällskap. Idag är det även mors dag så stort grattis till alla mödrar där ute! Puss och kram från mig!

12 reaktioner till “Jag fyller år idag!

  1. Grattis Maria! Härligt att du är glad och stolt över att fylla år – det är så många som liksom vill glömma bort att det är deras födelsedag, i alla fall lite högre upp i åldrarna. Jag tycker man ska fira storstilat varenda födelsedag hela livet! Må så gott!

  2. Grattis i efterskott !! 🙂 jag fyller 25 idag :$ Alltså jag trodde jag var den enda som blev som en fjortis igen hahaha! Jag höll på att tuppa av! Hur kan man ff känna likadant?? Det är otroligt! Längtar såååååå tills Kevin är tillbaka 🙂 Lätt att jag ska gå igen! Kunde du inte gå på den i Norge då? Den va igår. Eller är det också för långt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s