Omöjligt att inte le stort

Den här reklamfilmen såg vi igår på tv och hjälp så söt den är! Det går inte att se den utan att le stort. Jag kommer genast att tänka på filmen Romeo & Juliet, med Leonardo DiCaprio och Claire Danes, när de står på var sin sida av akvariet och spanar in varandra. Och visst känner man igen bordsscenen också, när de kryper in under duken? Refererar den scenen till samma film eller är det en annan? Oavsett så är det här verkligen en lyckad reklamfilm. Snyggt jobbat Libero! Tjejen är såååå söt, speciellt hennes miner vid fontänen. Vill pussa sönder!!!

4 reaktioner till “Omöjligt att inte le stort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s