Halsbandet är äntligen mitt!Idag efter jobbet passade jag på att gå förbi H&M för att ta reda på om halsbandet, som jag velat ha i flera veckor nu (har redan det andra puderrosa och samma i turkos), hade kommit in. Det hade det! Det fanns flera kvar och när jag såg dem hänga, rätt så slarvigt, på ställningen så tvekade jag faktiskt… ”Ska jag köpa det?!Det såg inte alls ut som på produktbilden ju! Skakade bort mitt tvivel och gick raka vägen till kassan för att betala. På vägen dit hittade jag dessutom ett riktigt läckert armband i samma turkosa färg. ”Jahopp, den där ska jag också ha!”. Typiskt mig att bara plocka på mig utan att ens prova. Kände mig i alla fall jättenöjd med att smita ner till barnavdelnings kassa där det knappt var någon kö. Stoppade sedan ner påsen i min väska och drog vidare på stan, för att sedan åka hem. Har sedan dess hunnit laga mat, fixat matlåda, storhandla, packat flyttlådor och åka iväg och lämna lådorna. Helt ärligt så glömde jag bort mina smycken! Hittade dem nyss och bestämde mig för att prova dem båda. OCH HJÄLP VAD SNYGGA DE ÄR! Tur att jag köpte dem, för de är mycket snyggare på än vad de såg ut att vara när de hängde slarvigt i butik. Fotade precis mitt halsband, visst är det fint?

Jag lovade några läsare att säga till när detta halsband kom ut i butik, så nu vet ni!:-)

7 reaktioner till “Halsbandet är äntligen mitt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s