Snart flyttar vi!

Hoppas ni kan ursäkta min frånvaro! Jag var utan internet igår och har inte haft någon stund över till att blogga. Just nu är det fullt upp med dop, bröllop, jobb och utöver det så ska vi flytta! Kan tala om att det pågår packning för full rulle! Men ni följer mig på Instagram va? Där uppdaterar jag varje dag med bilder ur min vardag.

2 reaktioner till “Snart flyttar vi!

  1. Hej! Va kul att du inspirades av min blogg och jag måste säga att du har en väldigt inspirerande blogg själv. Jättefina bilder! 🙂 Kommer titta in hit ofta och hoppas att du gör detsamma hos mig:)Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s