Mobilblogg: Nu har vi flyttat in!

Heeeeeeeej! Har ni saknat mig? Jag har i alla fall saknat er och min blogg! Har varit långsjuk i hela två veckor och därför inte kunnat blogga. Enligt läkaren har jag råkat ut för något jobbigt virus som verkligen inte vill ge med sig. Men jag mår bättre nu och orka vara uppe ur sängen. Har praktiskt taget varit nerbäddad i sängen och soffan hela tiden så gissa om jag är sugen på att blogga nu?!

Nu i helgen flyttade vi dessutom in i vår nya lägenhet. Som vi har väntat! Blir mer och mer kär i den för varje timme som går. Har förresten inget internet förrän imorgon, så just nu bloggar jag från mobilen. Ni får ursäkta eventuella stavfel och autorättningar… Bjuder på en bild från min Instagram på lägenheten så länge. Tack till alla trogna läsare som fortsätter att besöka bloggen! Ni är bäst!

5 reaktioner till “Mobilblogg: Nu har vi flyttat in!

  1. Hej fina Maria!Vad skönt att du mår bättre nu! Stort grattis till lägenheten (bricho). Önskar er många härliga år och fantastiska minnen!Puss å kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s