Inredning

Inredningsinspiration från Ikea. Älskar golvet!

Hej! Nu har vi äntligen internet i nya bostaden. Dock är det stökigt i vardagsrummet då det står en massa kartonger och prylar överallt. Ska bli skönt att få ordning på saker och ting. Jag är en sådan där person som gillar att allt ligger på sin plats. Men just nu råder det lite kaos här hemma och det är väl i och för sig förståeligt. Skönt att vara ledig idag i alla fall! Och ännu skönare att man numera bara kan gå ner för trappen och redan vara på stan, haha.

Igår när jag skulle gå hem från jobbet (som också ligger mitt i stan), stannade jag upp och besökte flera butiker längs med vägen. Jag bor på öster i stan och har upptäckt en massa fina butiker som jag inte besökt förut. Sånt gillar vi! Besökte en inredningsbutik som jag troligtvis kommer köpa jättesnygga möbler ifrån. Just nu har vi en lånesoffa och lånebord här hemma, i väntan på att vår nya soffa ska komma. Jag vet att många av er är nyfikna så jag lovar att fota när allt kommer på plats. Tyckte för övrigt att stolarna från Ikea på bilden här ovan var fina. Har dock inte hittat några som känns helt rätt.

5 reaktioner till “Inredning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s