Presentpyssel

I helgen firade vi två av min mans kusiner som tog studenten. Vi, ihop med ett gäng andra, köpte dem presentkort som går att använda i hela city i princip. Presentkort är ganska tråkigt att ge bort, men egentligen är det en väldigt uppskattad gåva då personen själv kan välja vad hon vill ha istället för att få en utvald present. Jag tycker det ”tråkiga” snarare ligger i gåvans form. Så istället för att ge bort ett platt kort, besökte jag Panduro och valde ut fina grejer för att göra presentkorten lite roligare. Tog lite bilder med min iPhone under tiden (sorry för kass kvalité!).

Grattis ännu en gång, vackra tjejer!

En reaktion till “Presentpyssel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s