Banana & chocolate chip muffins


Här ser ni lite bilder från mitt senaste bak. Innan vi flyttade till nya bostaden så bakade jag en sats banan- & chokladmuffins. Vi hade så mycket bananer hemma, så varför inte? Eftersom alla mina recept var nedpackade i flyttkartonger, fick jag improvisera fram ett nytt recept. Orkade inte leta efter ett på nätet, men det gick ju himla bra ändå! Just banan är lite svårt att baka med eftersom resultatet kan upplevas som ofärdigt, dvs att de fortfarande behöver mer tid i ugnen. Men jag hade tur! De blev jättegoda! Jag älskar kombinationen banan och choklad, de gifter sig verkligen bra med varandra.

En reaktion till “Banana & chocolate chip muffins

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s