Less is more!


Nej, hörrni! Nu vill jag faktiskt ha sommar. Jag längtar efter att kunna gå ut utan jacka, gå barfota i gräset, sitta på uteserveringar och njuta av vädret, bada i havet… Okej, nu drömde jag mig långt bort för vi har ju inget hav här i närheten. Dagens önskan blev en somrig outfit som jag skulle vilja bära. Enkelt och snyggt! Tycker att trenden med shorts och kavaj är såååå snygg, speciellt i pudriga färgtoner! Inspirerades faktiskt av Rachel Bilsons karaktär, Zoe, i tv-serien Hart of Dixie. Hon går ju alltid runt i shorts och är så där fantastiskt snygg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s