Just like pink lemonade


Klick, klick… Beställde just hem dessa skor från H&M. Fina! Påminner mig om rosa lemonad. De kommer sitta fint under sommaren när man är brun och fin och har på sig ljusa pasteller! De fanns även i svart med neongula band, men de kändes för trendiga för min smak. Pris: 149 SEK.

5 reaktioner till “Just like pink lemonade

  1. Anonym: Hej! Jag vet inte hur de är i storlekarna ännu. Beställde dem från nätet, men kan säga till så fort jag får dem om du vill. 🙂 H&Ms skor brukar vara liiiiite små i storlekarna, men ändå rätt så normala i vanliga fall. Om du är osäker och inte orkar vänta tills jag får mina (ifall de skulle ta slut på nätet tills dess) så kan du ju beställa hem två par och sedan returnera det ena. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s