Mobilblogg: Floral heels

De här läckra klackarna hittade jag precis på stan. På rea! Om de ändå vore lite lägre, då hade de varit perfekta för mig. Är heeelt såld på blommigt mönster just nu, i allt från toppar och blusar till skor och accessoarer.

2 reaktioner till “Mobilblogg: Floral heels

  1. Ja, de där skorna provade jag – på Din Sko tror jag! De är hur snygga som helst men tyckte också att de var lite väl höga särskilt som de inte har någon platå. Jag köpte istället ett par rosa sandaletter med rejäl platå i kork 🙂 Blommigt är sååå fint, storblommigt allra helst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s