Inspiration: Sminkbord

Något som är säkert är att jag ska ha ett sminkbord. Frågan är bara hur det ska se ut? Jag tycker nästan att alla sminkbord jag sett är snygga och eftersom utbudet är rätt så brett är det ganska svårt att välja ut bara ett som ska få flytta in i vårt sovrum. Det lutar åt att jag köper en spegelklädd variant, då jag har hittat två stycken olika som jag funderar på att beställa. En av dem alltså. Dock har jag bara sett dem i butikernas kataloger, så jag vet inte om de är lika snygga i verkligheten.

Tänkte att jag skulle passa på att visa er lite inspirerande bilder på sminkbord ur min stora inredningsmapp. Skulle i princip vilja ha ALLA sminkbord i dessa kollage som jag gjort. De två som jag funderar på att beställa liknar dock de fyra översta borden. Men hur cool är inte den med den stooora runda spegeln på väggen? Och den bredvid till höger då?! Vill ha allt!! Haha. Vad tycker ni? Gillar ni sminkbord? Som ni förstår så tycker jag att det är riktigt, riktigt fint!

4 reaktioner till “Inspiration: Sminkbord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s