Color Bug by Kevin Murphy


När jag var hos frisören i veckan så såg jag att de precis hade fått in den nya produkten Color Bug från Kevin Murphy. Jag läste faktiskt om produkten förra året och blev jättenyfiken redan då! Jag var dock lite tveksam eftersom jag inte visste om det skulle fungera på mörkt hår. Men det gjorde det! Testade en rosa slinga och det blev verkligen snyggt! Nu tycker inte jag att det är så värst snyggt att ha som slingor, jag föredrar nog färgade toppar (det är såååå läckert!). Det bästa är att färgen är temporär, då den enkelt tvättas bort med vatten. Perfekt när man känner för att ha färgade toppar en utekväll men inte dagen efter, haha. Vad tycker ni om den här typen av produkt?

4 reaktioner till “Color Bug by Kevin Murphy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s