Dagens Look: Sofi Fahrman


Ursäkta min bloggfrånvaro, men jag har så mycket på gång just nu. Det är mycket att göra på jobbet, mycket att fixa med nya lägenheten och utöver det har jag hundra ärenden att ta tag i. Jag har inget annat val än att prioritera bort bloggen då. Men jag finns på instagram, där uppdaterar jag flera gånger om dagen!

Har knappt hunnit läsa bloggar den senaste tiden, men råkade få syn på dessa snygga bilder på Sofi. Älskar att hon har tonat ned ursnygga kjolen från Hunkydory med hjälp av en enkel tisha. Visst är det snyggt?

2 reaktioner till “Dagens Look: Sofi Fahrman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s