Skenet bedrar

Skenet bedrar, den här var inte alls god. Brända kanter och seg pizza. Går inte tillbaka till det stället…

Idag är en sån där dag då man bara vill krypa under täcket och stanna kvar där. Även om vädret har klarnat upp lite så har jag ingen större lust till att hitta på något. Har ont i hela kroppen och vill bara vila. Har haft mycket på jobbet de senaste veckorna så jag behöver verkligen bara vila och inte göra något.

Hade idag fina gäster här på besök och de gick för en timme sedan. Nu blir det bara vila, njuta av vädret och kanske läsa någon bok. Men innan dess blir det lite mat. Världens bästa make gick nyss iväg för att köpa hem något gott att äta. Nu när vi har flyttat in till stan så har vi prövat två nya ställen. Den första visade sig vara jättedålig och den andra hur bra som helst. Vad gäller snabbmat så hade Engelbreckts Kvarterskrog riktigt god pizza.

Den har var lätt bland de godaste jag ätit! Från Engelbreckts Kvarterskrog som ligger precis i närheten.

En reaktion till “Skenet bedrar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s