Ray Ban Wayfarer


Ett par klassiska wayfarers från Ray Ban har stått på min önskelista ett bra tag. Jag vill ha den stora modellen som ni ser på Nicole Richie och Fergie på bilderna här ovan. Anledningen till att jag ännu inte köp ett par, är att jag inte har hittat just den storleken. De verkar vara slut överallt! Jag vet att de finns på nätet, men jag vill prova dem i butik först för att se hur de känns. Dessutom vill jag att glaset ska vara lika svart som på bilderna här ovan, och dessutom lite spegelblanka (som Fergies). Men i verkligheten är glaset grått och lite halvgenomskinligt. Konstigt! Jag besökte nämligen en butik som var återförsäljare och de förklarade att Ray Ban inte har några glasögon med helsvart glas och att dessa endast ser ut att vara svarta, men att de i själva verket är grå. Konstigt igen!

 Någon annan som vet hur det ligger till?

6 reaktioner till “Ray Ban Wayfarer

  1. Jag fick höra, igår faktiskt, att äkta Ray Ban glasögon har RB inristat/stämplat i ena glaset. Hur det är med färgerna på glaset vet jag dock inte 🙂

  2. Snyggaste solglasögonen som finns, helt klart! Jag har för mig att Ray Ban har slutat sälja en typ av Wayferer, kanske var det den som hade svart glas? Lite osäker. Men Llcka till med letandet! 🙂

  3. Hejsan det stämmer, jag har ett par Ray Ban wayfarer solglasögon som jag köpte i USA. De ser svarta ut på bilder och så men glaset är typ grå/grönt kan man säga. Det stämmer även att RB är inristat i ena glaset som Pernilla S nämnde. Jag är sjukt nöjd med mina. Dock minns jag inte vad min modell heter =)..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s