Äntligen är den min


Åh, jag är sååå kär i mitt nya objektiv! Åkte iväg och köpte det idag efter jobbet och började testfota strax därpå. Det är precis som jag har tänkt mig – och mycket mer! Äntligen kan jag få användning av alla kunskaper som jag har efter de fotograferingskurser som jag utbildats i. Varför väntade jag så här länge med att köpa det? Ingen aning. Jag köpte det i alla fall inte en dag för tidigt. Den här får följa med oss på vår solresa som vi åker på om några veckor!

Testfotade mitt armband. Visst blir det fina bilder?

5 reaktioner till “Äntligen är den min

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s