Ny bling-bling bikini

Har sedan tidigare en i svart och grön med färgglada stenar.Den nya är mörkgrå och har silverfärgade stenar. 
Om några veckor åker vi iväg på en efterlängtad semester med sol, bad och avkoppling. Har hittills inte hunnit förbereda så värst mycket. Men när vi var i Göteborg för några veckor sedan, hittade jag en ny bikini! Eller ny och ny… Jag har sedan tidigare två likadana i andra färger, men eftersom jag är såååååå himla nöjd med passformen och deras utseende så köpte jag en till när jag såg den nya i butik! Den gröna och svarta inhandlades för några år sedan och jag blev så glad när H&M valde att släppa ännu en färg.
Så här såg det ut i butiken!

En reaktion till “Ny bling-bling bikini

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s