Mobilblogg: Överlycklig

Åh jag är så glad, så glad, så glad! Köpte idag en byrå till sovrummet som jag har väntat på i en hel månad! Jag läste om den redan i början av juli men den tillhörde augustinyheterna, så gissa om jag har varit tålmodig?! Nu är den äntligen min! Kan visa bild när jag kommer hem och den är på plats i sovrummet! Jag älskar att vårt nya hem blir allt mer färdigt för var dag som går. Nästa steg blir att beställa ett sminkbord som matchar min fina byrå. Kommer att förvara alla mina smycken i denna. Ska försöka fixa bild ikväll!

7 reaktioner till “Mobilblogg: Överlycklig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s