Hemmagjord islatte

Nu under sommaren finns det inget bättre än att starta dagen med en islatte. Favoriten går att beställa från Espresso House och för några dagar sedan köpte vi hem deras ”vanilj syrup” som är en viktig ingrediens i islatten. Baristan förklarade hur vi skulle tillaga kaffedrinken och det är verkligen busenkelt. Man blandar bara valfri dosering av syrup och mjölk med is och en espresso. Resultatet blir en svalkande god vaniljlatte. Vilken lyx att kunna göra detta hemma framöver! :-)

2 reaktioner till “Hemmagjord islatte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s