Hemma hos oss igen

Jag minns att jag visade er lite bilder ur vårt förra hem efter att vi bott där ett tag. Nu kommer lite färska bilder på vår nya bostad. Även om det känns som längre, så har vi hittills bara bott här i två månader. Vi saknar fortfarande köksmöbler, men det beror på att vi inte har hittat något som lever upp till våra önskemål. Än! Med tiden kommer jag att visa er mer och mer. Här nedan bjuder jag i alla fall på lite detaljbilder till alla er som är nyfikna. Tänkte idag även visa er min fina byrå som jag pratat om tidigare och svara på alla era frågor som jag har fått på Instagram. Så kika in här snart igen!
En av våra två kakelugnar i bostaden. Älskar! 
 

8 reaktioner till “Hemma hos oss igen

  1. Åh, vart kan man köpa det läppstiftet och nagellacket? Har varit intresserad av det ett tag nu men inte sett det någonstans. Fint var det. Vad kostar det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s