Mina Ray Ban Wayfarer


I tisdags beställde jag äntligen mina efterlängtadesolglasögon från Ray Ban. Jag har länge velat kring vilken storlek som jag skulle köpa, men valet föll tillslut på storlek 54 som är den största storleken för modellen Wayfarer. Jag beställde dem under tisdagen och fick dem redan dagen efter, dvs igår! Sidan heter Loveyewear och de hade supertrevlig kundtjänst som hjälpte till och svarade på frågor kring storlekar. Kan verkligen rekommendera dem.

5 reaktioner till “Mina Ray Ban Wayfarer

  1. Hej Maria! Jag har tänkt att baka dina Vaniljbullar : ) och undrar en sak nu innan jag ska börja så jag hoppas verkligen att du kan svara snabbt! När du beskriver hur man ska göra (precis i början på Nr 1)så skriver du "klica ned små klickar av smöret" sen överst i den rosa cirkeln står att smöret ska vara smält i rumstemperatur. Då undrar jag vad du menar med klicka ned smöret om det ska vara smält? Tack på förhand!! 🙂

  2. Anonym: Jag såg tyvärr din fråga nu, hoppas att bakningen gick bra ändå! Smöret ska vara rumstemperatur, alltså INTE smält. Man ska bara dela det i bitar och klicka ner det. Hoppas du fick goda bullar! =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s