Frågestund

Hej alla fina! Jag har fått väldigt många frågor den senaste tiden och tyvärr har jag inte hunnit svara på dem alla. Vissa frågor har ställs i jättegamla inlägg som jag skrev för flera år sedan och vissa har ställs i inlägg som inte ens har att göra med själva ämnet som jag skriver om. Därför tänkte jag passa på att erbjuda er att ställa allt som ni undrar över i detta inlägg så ska jag se till att svara er så gott som möjligt. Jag sammanställer sedan frågor och svar så att ni alla kan läsa dem i ett eget inlägg. Jag förbehåller mig rätten att inte publicera frågor som jag anser är kränkande eller allt för personliga för att publicera offentligt. Men det förstår och respekterar ni nog. ;-) Så fråga på nu!
Frågestunden är avslutad.

Ps! Visste ni att jag har klippt mig kort?! AAAAAHHHHHHH!!! Lägg till mig på Instagram (@FashionFame) så får ni se bildbevis!

Kategorier Q&A

23 reaktioner till “Frågestund

  1. Du har väldigt snygg stil på heminredning! Jag var också ute efter en liknande byrå som är spegelklädd. Jag hittade inte den byrån på ikeas hemsida, men vet du om den finns kvar i butik?Kram 🙂

  2. vad jobbar du med? :)i vilken stad gifte du dig i? har du fler tips som du inte delat med dig av gällande bröllopsplanering? hur träffades du och din man?vill ha mer DIY tips. Alltså vägen till hur du gör vissa saker själv, inte bara för och efter bilder 🙂

  3. Kan du blogga mer om er lägenhet och alla nya möbler? Visa bild på så mycket som möjligt 🙂 Är allt färdigt? Vad är kvar? Tack för en inspirerande blogg!

  4. Älskar hur du lägger upp dina inlägg, hur du fixar bilderna osv. Skulle vara väldigt tacksam om man fick veta vilket program du använder dig av? 🙂

  5. Jag har väl samma frågor som redan ställts, så ingen idé att ställa dem igen :pDock vill jag uppmana dig till mer inredningsinlägg! Och modeinlägg!Vi har väldigt lika smak du och jag, and I like it! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s