Era frågor & mina svar

Hej mina fina bloggläsare! Jag är nu tillbaka efter en veckas avkopplande semester. Vi har verkligen blivit bortskämda och njutit till max. Jag tänkte nu att jag skulle svara på era frågor som ni ställde i förra veckan. Here we go!

Du har väldigt snygg stil på heminredning! Jag var också ute efter en liknande byrå som är spegelklädd. Jag hittade inte den byrån på ikeas hemsida, men vet du om den finns kvar i butik? Kram 🙂 
Tack snälla du! Jag älskar verkligen min byrå, är så himla nöjd med mitt köp. 🙂 Du hittar byrån här. Konstigt nog brukar den försvinna från hemsidan ibland. Jag vet dessutom att den är en tillfällig vara som inte alltid kommer säljas hos Ikea, men den ska nog finnas i alla varuhus nu. Kram!

Ditt absolut bästa köp iår? 🙂
Helt klart vår underbara lägenhet!

Vad jobbar du med? 🙂
Jag jobbar som grafisk designer och copywriter.

I vilken stad gifte du dig i?
Örebro.

Har du fler tips som du inte delat med dig av gällande bröllopsplanering?
Dessvärre inget som jag kan komma på så här på rak arm. Men något som du kan tänka på under själva bröllopet är att inte haka upp dig på småsaker som går fel under dagen. Det är inte hela världen om något inte blir exakt som du har planerat (tårta/blommor/dekoration etc.). Njut av varje sekund av dagen och glöm inte att le och se glad ut. Dagen kommer att fångas på bild och film och det finns inget vackrare än en glad och lycklig brud. Lycka till med allt!

Hur träffades du och din man? 
Vi har varit vänner och känt varandra i hela nio år. Men för sju år sedan insåg vi att vi kände mer för varandra och för snart tre år sedan gifte vi oss. Helt klart den bästa dagen i mitt liv!

Vill ha mer DIY tips. Alltså vägen till hur du gör vissa saker själv, inte bara för och efter bilder 🙂 
Absolut, tack för din feedback! Ska ha det i åtanke under mina framtida projekt!Hejsan. Vilken favvoparfym har du? Vart köpte du det läppstiftet och nagellacket i glas, vad kostade det? Tacksam för svar. Kram
Hej! Min absoluta favoritparfym kommer från Guerlain och heter L’Instant De Guerlain. Mina konstglas (läppstift + nagellack) kommer från Kosta Boda. Jag fick båda i present av min man förra året och de säljs bl.a. hos Cervera. De finns i olika färger och har varierade priser beroende på storlek. Jag har det röda läppstiftet (21 cm) och det guldfärgade nagellacket (19 cm). Dessa kostar 999 kr/st. Kram!

Du nämnde tidigare att ni bokat resa, vart och när?
Stämmer! Som ni nu redan vet så var vi på Kreta under förra veckan. Har haft en helt fantastiskt underbar semester. Ni kommer att få läsa mer om resan i ett eget inlägg.

Kan du blogga mer om er lägenhet och alla nya möbler? Visa bild på så mycket som möjligt 🙂 Är allt färdigt? Vad är kvar? Tack för en inspirerande blogg! 
Tack själv! Allt är inte färdigt ännu, men snart så! Det som är kvar är två fåtöljer till vardagsrummet, kristallkrona till vardagsrummet, matta till vardagsrummet, samt matbord och stolar till köket. Sen har jag hittat en ny sänggavel som jag vill ha, men först vill jag sälja vår nuvarande sängram och sängborden. Så fort de är sålda kommer jag beställa den nya gaveln.

Vad jobbats du och din man med? När vill ni skaffa barn? Vad Har du för framtida drömmar?
Se svar längre upp bland frågorna. Min man är revisor. Angående barn, se svar bland frågorna nedan. Jag har många planer och idéer för framtiden. Jag vill bland annat resa, bilda familj och driva större projekt & företag inom mina intresseområden…

Vilken är din favoritblogg inom inredning? 
The Decorista bjuder på bra inspiration. Men min favoritsida för inredning är faktiskt Hemnets inspirationssida.

Varför lägger du inte tydlig bild på dig o din man? Du verkar va jättefin!! 
Tack, vad snällt sagt! Min man vill inte vara med på bloggen och det får jag respektera. Jag har publicerat några tydliga bilder på mig, men de är få. För mig handlar det nog om att det inte känns helt bekvämt med att offentliga bilder på mig själv till allmän beskådning.

Hur lång är du? 
175 cm lång.

Är du och din man syrianer? 
Jag kallar mig för västassyrier och min man för syrian, men vi anser att det är samma sak.

Älskar hur du lägger upp dina inlägg, hur du fixar bilderna osv. Skulle vara väldigt tacksam om man fick veta vilket program du använder dig av? 🙂 
Tack så mycket! 🙂 Jag arbetar med Photoshop, världens bästa och roligaste bildredigeringsprogram.

Vad har du för skostorlek? 
41.

Hur många par skor har du? 
Oj, det vet jag inte längre. Jag har faktiskt tappat räkningen. Har massor på vinden som jag behöver gå igenom. Och nu när vi har flyttat så har jag fortfarande de flesta förvarade i flyttkartonger. Men om jag skulle gissa på rak arm så skulle jag säga runt 100 par. Och det är verkligen för mycket! Jag ska gå igenom och sälja/skänka ännu en gång. Känns så synd att ha så många par, hinner inte använda alla.

Jag har väl samma frågor som redan ställts, så ingen idé att ställa dem igen :p Dock vill jag uppmana dig till mer inredningsinlägg! Och modeinlägg! Vi har väldigt lika smak du och jag, and I like it! 😉 
Tack, vad snäll du är! Jag uppskattar verkligen att få feedback på vad ni vill läsa mer av i bloggen. Jag har haft väldigt mycket att göra den senaste tiden, vilket lett till att bloggen har fått lida lite, men nu till hösten kommer jag komma tillbaka med ny energi och jag har många planer för bloggen! Mer inredning och mer mode! 🙂

Kan du inte blogga om mer detaljbilder på lägenheten :)? Du verkar ha så fin smak på inredning och man blir verkligen inspirerad! 
Åh, tack! Vad glad jag blir! 🙂 Det kommer absolut komma fler bilder på vår bostad. Nu har jag dessutom (äntligen) hittat ett jättesnyggt köksbord som jag vill ha! 🙂

Hur träffades du och din man? Vart har du köpt texten ”a true story never ends” som ni hade på sovrums väggen?? 
Se svar längre upp bland frågorna. Väggtexten i vårt förra sovrum beställde jag från internet, från VinylaHem.

Ålderskillnad mellan dig och dig man?
Han är 17 dagar äldre än mig, haha.

Vilken app använder du dig av när du fotar med din mobil?
Om du syftar på bilderna på min Instagram så heter den Picfx.

Finns din spegelklädda byrå på Ikea? Hittar inte den på deras hemsida? =) 
Yes, den är helt ny i sortimentet och du hittar den här.

Förstår du eller pratar du Arabiska?
Nej, jag varken förstår eller talar arabiska.

Hur träffades du och din man? 
Se svar längre upp bland frågorna.

Och planerar ni barn snart? 🙂 
Gissa hur många gånger jag har fått höra den här frågan? 🙂 Vi vill absolut bli välsignade med barn en vacker dag, men inte riktigt än. Det finns mycket som vi vill göra innan vi blir föräldrar och då känns det inte rätt att skaffa barn riktigt ännu.


Hur mycke kostade dina rayban?
Runt 900 kr. Tror de hade någon kampanj när jag beställde dem.

Såg att du la upp en Keep calm and carry on tavla, undrar bara var du har köpt den :)? 
Den har jag faktiskt gjort själv, haha. Det är jätteenkelt att göra. Jag googlade bara efter den bilden i stor storlek och skickade sedan in den för framkallning. Gjorde detta för något år sedan och har den faktiskt i flera olika färger. Smart och enkelt DIY-tips. 🙂

Kategorier Q&A

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s